Stefan Rosander

”Under mina 24 år som legitimerad kiropraktor har jag kunnat följa och ta del av den utveckling som har skett inom både kiropraktiken och friskvården i stort. Det har väckt mitt intresse för att med kiropraktiken som grund ge människor mer kunskap om kroppen. Målet är att kunna träna roligare, smartare och mer individanpassat. Dels för att behålla god hälsa, dels för att förebygga skador och återuppbygga styrka och funktion efter skador. Efter att jag själv var med om en olycka och bröt ryggen, blev det ännu tydligare för mig hur viktigt det är med smart individanpassad träning. ”  

 

Mer om Stefan

Stefan driver Kiropraktikhälsan i Stockholm, med löpande internationella uppdrag. Han har även under flera år undervisat på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan.

Netti Arzt

”Jag har praktiserat och studerat yoga i 15 år, och reser gärna land och rike runt för att hitta yogainspiration. Min vision är att väva samman yogans olika delar och som personlig tränare ge mina kunder de verktyg som krävs för att kunna träna på egen hand. Tillsammans med varje kund fokuserar jag på anatomiska och fysiologiska förutsättningar, kroppslig medvetenhet, mental närvaro och andning. Jag är själv opererad för diskbråck och hade en stel och besvärlig rygg långt efter operationen – ända tills jag hittade yogan. Yoga som träningsform har hjälpt mig att komma tillbaka till den fysiska och balanserade form jag vill vara i. Med en fungerande kropp blir man en gladare person med gladare tankar - allt hänger ihop. ’Alla kan yoga, även de som tror att de inte kan!"

 

Mer om Netti

Netti är yogautbildad enligt Yoga Alliances krav och kvalitetssäkring. Hon har även genomgått ett flertal påbyggnadsutbildningar och workshops: Personlig träning, Yinyoga, Vinyasa, Anatomi & biomekanik.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.