Kiroyoga goes Nice

Yoga & livet

Följ med till Nice i Maj, där dagarna under en helg kommer att förvandlas till en bubblande coctail -  Yoga, matupplevelser, fantastiska platser & himmelska croissanter väntas.

Nice andas magi. Den sprudlande staden har den optimala blandningen av hav, berg, stad och strand. Maten är av världsklass där många restauranger enbart jobbar med lokala odlare. Under helgen besöker vi mina absoluta favoriter. Med det sköna klimatet och det exceptionella ljuset samt lite yoga på toppen av det så har Nice mer att erbjuda än vad vi kan drömma om. 

Vi yogar utomhus under bar himmel, vid havet eller ovanför havet på berget Colline du chateau. Min passion för yoga är nyskapande och med lekfullhet som färgar av sig på klasserna. Solens strålar, doften från havet, fjärilar och fåglar får tillföra magi till vår yoga.

Hotellet vi bor på 4 stjärnigt och nyrenoverat. Det ligger i City med ett stenkast från havet, läget är tipp topp, nära till allt. Vi bor två personer i ett dubbelrum. Rummen är av typen "juniorsvit" vilket innebär härligt luftiga och rymliga. 
Pris 6 500 kr / person.

I priset ingår:

  • 4*Hotell inkl. frukost för 3 nätter.
  • Yoga 2 timmar / dag.
  • Guidning till magiska platser.
  • Avslutnings middag.

Begränsat antal platser. En anmälningsavgift på 1500 kr, kommer att debiteras.

I priset ingår ej flyg, transfer och övriga måltider.
Du hittar bra biljetter om du bokar långt i förväg på: www.norwegian.com, www.sas.se

Vi ses i paradiset :)
Namasté //Netti

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.