Camargue Yoga & Ridning

23 - 27 September

Spana in…

Den härliga sensommaren i September är min absoluta favorit tid i Frankrike då sommaren fortfarande är närvarande, det är lugnt och härligt och den värmande solen är ödmjuk. Långritterna sträcker sig från slingrande vägar längs olivträd, gamla gårdar och stenhus till de vita sandstränderna i Camargues nationalpark. Vi rider under två heldagar 6 timmars ridning per dag. Vi dukar upp för
lunch på stranden. Du behöver kunna kontrollera din häst i trav och galopp. Det blir en oförglömlig upplevelse och bättre förutsättningar för några spännande och lekfulla dagar blir svårt att hitta.

Alla kan yoga, så några förkunskaper behövs inte, men ta med din egen yoga matta.

Vi bor här, för att det är så magiskt mysigt…

Denna fantastiska plats skapar ett lugn och en obeskrivligt behaglig känsla i kroppen - Man vill stanna för alltid. I hänförande vackert landskap bland vita hästar, tjurar, rosa flamingos och salta hav, blir denna plats magisk och som skapt för att ha retreat på. Vi bor på ett personligt noga utvalda hotell i dubbelrum, yogar, hänger vid poolen och rider långa stunder under dagarna. Däremellan trollar hotellets kock fram frukost, lunch och middagar för att servera oss under vår vistelse.

En dag i taget…

Yoga, yoga, yoga…

Min passion för yoga är nyskapande och det färgar av sig på de klasserna som hålls före och efter ridningen. Yogan är anpassad för dig som ryttare under dagarna på hästryggen, intentionen är att skapa en balans av motsatser - Vi rider på de milsvida stränderna v/s återhämtning på yogamattan. Magi eller hur?

Detta ingår i din vistelse…

Addera sol och bad, god mat , franska viner och skönt umgänge
med en touch av fransk attityd.
Voila.. La vie et belle.

  • 4 nätter på ***** Hotell, del i dubbelrum.
  • Magiska Frukostar.
  • Härliga Luncher.
  • Läckra tre rätters middagar.
  • Pool & Jacuzzi.
  • Cykel.
  • 8 st Yoga pass.
  • 30 min individuell PT tid.
  • Två heldagar på hästryggen á 6 timmar.
  • Transfer till och från flygplatsen/Marseille.

Detta ingår ej. Flygresa, rese försäkring, lördagens lunch samt övriga
drycker.

Anmälningsavgift 3 800 kr, för att säkra din plats, se allmänna villkor.
Enkelrum är möjligt till en extra kostnad.

Allmänna villkor

Det totala beloppet på 13 800 kr skall vara inbetalt senast 1 Augusti. En anmälningsavgift på 3 800 kr betalas i samband med anmälan, för att säkra din plats. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas inte.

Anmälan görs till info@kiroyoga.com Begränsat antal platser! Max 10 deltagare.

Gällande Covid -19, Om UD rekommenderar inreseförbud till Frankrike under perioden, så betalas hela ditt utlägg tillbaks. Vid annat sjukdomsfall krävs läkarintyg för att få tillbaka hela summan. Du är själv ansvarig för att resa under restriktioner för pandemin, boka din flygbiljett och ta reda på hur ditt flygbolag hanterar avboknings regler.

Transfer ToR som ingår i priset gäller från Marseille flygplats. Se över dina reseförsäkringar att den täcker allt du behöver inklusive olycksfall.

Vi bor i dubbelrum två och två, men enkelrum kan köpas till av en kostnad på 3 000 SEK.

Du är ansvarig för att ta med egen ridutrustning och yoga matta då detta inte finns på plats. Hjälm går att låna.

Blir du nyfiken och vill ha mer information eller boka din plats, hör av dig till mig…

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.