Camargue Yoga & Ridning

24 - 28 September

Spana in…

Vi beger oss till en av Frankrikes absolut vackraste platser - Camargue. I hänförande vackert landskap bland vita hästar, tjurar, rosa flamingos och salta hav, blir denna plats magisk och som skapt för att ha retreat på. Vi bor på ett noga utvalt hotell i dubbelrum, yogar, hänger vid poolen och rider långa stunder under dagarna. Däremellan trollar hotellets kock fram frukost, lunch och middagar baserat på lokala råvaror - Det blir en oförglömlig upplevelse och bättre förutsättningar för några spännande och lekfulla dagar blir svårt att hitta. Den härliga sensommaren i september/oktober är min absoluta favorit tid i Frankrike då sommaren fortfarande är närvarande, det är lugnt och härligt och den värmande solen är ödmjuk. Långritterna sträcker sig från slingrande vägar längs olivträd, gamla gårdar och stenhus till de vita sandstränderna i Camargues nationalpark. Vi rider under två heldagar ca: 6 timmars ridning med picknick på stranden. Du behöver kunna kontrollera din häst i trav och galopp. Alla kan yoga, så några förkunskaper behövs inte, men ta gärna med din egen yoga matta.

Yoga, yoga, yoga…

Min passion för yoga är nyskapande och det färgar av sig på de klasserna som hålls före och efter ridningen. Yogan är anpassad för dig som ryttare under dagarna på hästryggen, intentionen är att skapa en balans av motsatser - Vi rider på de milsvida stränderna v/s återhämtning på yogamattan. Magi eller hur?

Allt det här ingår i din vistelse…

Addera sol och bad, god mat , franska vinet och skönt umgänge
med en touch av fransk attityd.
Voila.. La vie et belle

 • 4 nätter på ***** Hotell, del i dubbelrum.
  Enkelrum mot tillägg.
 • Magisk Frukostbuffé.
 • Härliga Luncher.
 • Fransk inspirerade middagar, (trerätters).
 • Pool & Jacuzzi.
 • 8 st Yoga pass.
 • 30 min individuell PT tid.
 • Två heldagar på hästryggen á 6 timmar, inkl. picknick.
 • Transfer till och från flygplatsen/ Marseille.

 

Pris: 13 500 kr

Early bird! Boka innan den 15 JUNI och få 1000 k i rabatt.

Anmälningsavgift 2 500 kr, för att säkra din plats, se
allmänna villkor på nästa slide.

 

Allmänna villkor

Anmälan görs till info@kiroyoga.com Begränsat antal platser! Max 10 deltagare.

En anmälningsavgift på 2 500 kr betalas i samband med anmälan, för att säkra din plats - Vi skickar faktura. Early bird ger dig 1000 kr rabatt om du bokar senast 15 juni.
Anmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas inte. Det totala beloppet på 13 500 kr skall vara inbetalt senast 1 Augusti.

Gällande Covid -19, Om UD rekommenderar reseförbud till Frankrike under perioden, så betalas hela ditt utlägg tillbaks. Vid annat sjukdomsfall krävs läkarintyg för att få till baka hela summan. Du är själv ansvarig för att boka din flygbiljett och ta reda på hur ditt flygbolag hanterar avbokningsregler, men klokt är att köpa till avbeställningsskydd.

Transfer ToR som ingår i priset gäller från Marseille flygplats.

Se över dina reseförsäkringar att den täcker allt du behöver inklusive olycksfall.

Vi bor i dubbelrum två och två, men enkelrum kan köpas till av en kostnad på 4 000 SEK.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.